Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info

Service voor heftrucks en magazijntrucks

MAXIMALE BESCHIKBAARHEID.

TEGEN MINIMALE KOSTEN.

 

De juiste serviceovereenkomst is alles wat u nodig hebt om verzekerd te zijn van jarenlang zorgeloos gebruik van uw heftruck of magazijntruck. De specialisten van B-CLOSE helpen u graag verder.

 

Klik hier voor het aanbod

 

De contractvormen:

  • ‘All-in’ overeenkomst
  • Periodieke onderhoudsovereenkomst
  • Huurovereenkomst

Een truck die regelmatig en goed onderhouden wordt verbetert de continuïteit in uw bedrijf. U voorkomt stilstand en wachttijden als gevolg van onverwachte reparaties. Onze service is op afroep beschikbaar. Kiest u echter voor één van onze formules, dan wordt de zorg voor uw truck onze zorg. Door de ruime keuze en variatie in overeenkomsten kiest u altijd het servicecontract dat het best bij uw bedrijfssituatie past.

 

Service volgens B-Close

icoon1

OVEREENKOMST OP MAAT

Verzekerd van jarenlang zorgeloos gebruik van uw heftruck of magazijntruck met de juiste serviceovereenkomst voor uw situatie.

icoon2

NACHTVRACHT

Bevoorrading van onze service trucks gebeurt ‘s nachts. Daardoor hoeft u niet te wachten op de juiste onderdelen.

icoon3

MONTEURS ONLINE

Niet wachten op onderdelenprijzen of beschikbaarheid dankzij online reparatiehistorie en technische info.

B-Close service monteurs

Een landelijke dekkend service netwerk van ruim 65 monteurs met compleet ingerichte servicewagens staat tot uw beschikking. Onze monteurs worden regelmatig getraind op het gebied van producten, techniek en veiligheid zodat ze over alle benodigde kennis beschikken om u te kunnen helpen. Ook beschikken onze monteurs over toughbook computers waarmee ze constant online zijn.

 

Voordelen online toughbooks:

  • Op locatie beschikbaarheid en prijzen van onderdelen raadplegen.
  • Direct onderdelen bestellen.
  • Snel de juiste diagnose dankzij online reparatiehistorie.
  • Complete en actuele technische informatie raadplegen.
  • Direct een overzichtelijk werkrapport beschikbaar, dankzij direct vastleggen van werkzaamheden in de computer.

 

Nachtvracht onderdelen distributie
Het onderdelen distributiesysteem is zo ingericht dat benodigde onderdelen voor een reparatie ’s avonds of ’s nachts door het hele land in de servicewagens van de monteurs worden geplaatst. De monteurs kunnen daardoor direct vanaf hun woonplaats naar u toe rijden. Dat scheelt de monteur en u veel tijd!

 

Advies
Weet u niet precies welke overeenkomst voor onderhoud en/of reparatie het beste is voor u? Onze accountmanagers helpen u graag hierbij. Samen met u bepalen wij de beste oplossing aan de hand van uw bedrijfssituatie en de inzet van uw trucks.

 

Regionale Business Units
Om u een meer persoonlijke service te kunnen geven hebben wij er voor gekozen om onze customer care agents in vaste regio’s in te zetten. (Contactgegevens per regio). Dit zorgt er voor dat u altijd een vertrouwde medewerker aan de lijn zal hebben wanneer u een servicebeurt aanvraagt. De regionale Coördinatoren beantwoorden al uw verzoeken voor onderhoud en reparaties. Zij staan voortdurend in contact met alle Service monteurs uit uw regio, waardoor zij altijd de dichtstbijzijnde monteur met de beste kwalificaties voor de klus kunnen inzetten.