Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info

Huur een heftruck

Hebt u tijdelijk een heftruck of magazijntruck nodig? Dan biedt de verhuurservice van B-CLOSE de geknipte oplossing. Er staan verschillende type heftrucks klaar die razendsnel, geleverd kunnen worden. Dit kan voor de periode van een dag, een week, maar ook voor meerdere maanden.

Met onze vloot van 300 machines kunnen wij altijd in uw behoeften voorzien. Of u nu op zoek bent naar een diesel, LPG of elektrische heftruck, een pallettruck, stapelaar, reachtruck, orderpicker of een combitruck, wij leveren het. Zelfs voor het huren van batterijen en voorzetapparatuur zoals klemmen en vorkverstellers, maar ook voor verreikers, hoogwerkers en schaarliften kunt u bij ons terecht. Onze transporteur levert alles razendsnel op locatie af, of het nu voor 1 dag is of voor een langere periode.

thermische heftrucks

Thermische heftrucks

elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks

magazijntrucks

Magazijnheftrucks

overig

Overig

Een heftruck huren, hoe gaat het in zijn werk?

uwkeuze

U maakt uw keuze

Op basis van de informatie kiest u het model van heftruck die aan uw noden voldoet. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij een duidelijk idee hebben van wat u nodig heeft.
wijcontacterenu

Wij contacteren u

Na ontvangst van uw aanvraag zorgen we ervoor dat uw formulier bij de juiste personen terecht komt. Die persoon zal u contacteren om u verder te helpen met de praktische regelingen voor het huren van uw heftruck.
wijbrengenuwheftruck

Wij brengen uw heftruck

We zorgen ervoor dat de gehuurde machine op snel en op het juiste moment bij u ter plaatse geleverd wordt.

wijhalendeheftruck

Wij halen de heftruck op

Heeft u de heftruck niet langer nodig of heeft u behoefte aan een andere soort machine? Geen probleem, we komen bij u langs om de heftruck op te halen en indien nodig te vervangen door een ander model.
welke heftruck huren bij B-Close?

Onze merken

New Hyster logo
Utilev logo
Logo Bulmor
logo Carer grigio chiaro
CHARLATTE_logo

Huur een heftruck bij B-Close

Wilt u een heftruck huren? Dan bent u bij B-Close op de goede plek. Als grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks beschikken wij over een vloot van 300 betrouwbare, kwalitatief hoogstaande heftrucks, ook wel clarks of vorkliften genoemd. Voor elke uitdaging op vlak van goederenbehandeling, voor korte of langere termijn, kunnen wij dan ook de geschikte oplossing aanbieden. Verschillende hefcapaciteiten, verschillende soorten aandrijvingen, verschillende merken … Dankzij de grootte van onze vloot kunnen wij elk logistiek probleem oplossen.

Welke heftrucks kunt u huren?

Of u nu een heftruck huren wil voor een dag, een week of meerdere maanden, wij bieden verschillende types heftrucks aan. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van allerhande magazijntrucks. Tot ons aanbod behoren de topmerken Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte en Continental. Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste types:

  • Diesel heftruck: diesel vorkliften zijn het meeste geschikt voor transport van zware goederen, aangezien ze meestal over een hoger vermogen beschikken. Dieselmotoren zijn ook zuiniger dan op LPG aangedreven motoren.
  • LPG heftruck: LPG clarks kunnen zowel buiten als binnen ingezet worden. Ze zijn ook stiller in gebruiker dan dieselheftrucks en hun uitlaatgassen zijn minder schadelijk.
  • Elektrische heftruck: deze clarks zijn vooral bestemd voor binnengebruik, maar ook voor buiten als u een vorklift wilt die weinig lawaai maakt en geen brandstoffen uitstoot.
  • Pallettruck: met deze compacte trucks kunnen goederen gemakkelijk in en uit de vrachtwagen rijden en grotere afstanden in uw magazijn afleggen.
  • Stapelaar: met een stapelaar kunt u goederen van plaats a naar plaats b brengen en ze stapelen.
  • Reachtruck: met een reachtruck kunnen grote aantallen goederen vlot en snel gestapeld worden.
  • Orderpicker: met een orderverzamelaar kan de bestuurder gemakkelijk goederen verzamelen. Hij gaat daarbij samen met de last omhoog, wat het gebruiksgemak ten goede komt.
  • Combitruck: compacte combitrucks met hefbare bedieningsunit zijn geschikt voor in- en uitstapelen van goederen en voor orderpicken in smalle gangen.

Batterijen, voorzetapparatuur, een verreiker, hoogwerker of schaarlift nodig? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Tal van oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen

Hoe kunt u, voor één dag of voor een langere periode, een heftruck huren via B-Close? Neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. Wij bezorgen u graag een antwoord op al uw vragen over heftrucks en magazijntrucks. Weet u bijvoorbeeld niet welke truck het beste geschikt is voor uw concrete situatie? Onze deskundigen adviseren u graag.