Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info
Een AGV (“Automated Guided Vehicle”) is een robot gestuurd voertuig dat zich autonoom voortbeweegt in het bedrijf. Hij is multi-inzetbaar en kan zowel heffen, draaien, stapelen als transporteren over een langere afstand.

 

VOORDELEN

  • Altijd het meest optimale traject dankzij de revolutionaire multi-agent architectuur zijn de AGV’s zelfsturend en intelligent.
  • Maximale beschikbaarheid van uw vloot. Uw batterij is binnen de 8 minuten opgeladen dankzij de ‘powercharge’ van de lithium batterijtechnologie.
  • Lage installatiekostwegens de Plug and Play configuratie.
  • Groot gamma aan AGV-magazijntrucks.
  • Altijd een ouderhoudstechnicus in de buurt.
  • Hybride gebruik mogelijkdoor zeer ergonomische manuele bediening.
  • Ultieme ondersteuning van uw intern transportdankzij de synergie tussen 3 partijen die elk top zijn in hun vak.

 

Lees zeker ook onze blogpost: “Waarom een AGV in uw onderneming?”

 

Wilt u een deel van uw magazijnen of productie met intelligente AGV’s uitrusten?
Had u graag meer informatie bekomen omtrent specifieke mogelijkheden binnen uw onderneming?

Om u in uw volledige interne logistieke operaties te kunnen ondersteunen heeft B-CLOSE een exclusieve samenwerking aangegaan met het Belgische bedrijf MoTuM.

MoTuM is een ‘high-tech’ onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve en state-of-the-art technologie. De nieuwe generatie AGV’s worden door een revolutionair en uniek planningssysteem aangestuurd waardoor deze de logistieke flow op een intelligente manier verzorgen. MoTuM zal een voertuig aanbieden dat voor u geschikt is: een volledig custom-made voertuig hetzij een bestaande heftruck die wordt omgebouwd. Dit laatste heeft als grote voordeel dat u, als gebruiker, de AGV ook als standaard manueel te bedienen magazijntruck kan gebruiken door een simpele druk op de knop.

Zie www.MoTuM.be voor meer informatie over MoTuM.

De exclusieve samenwerking tussen MoTuM, Hyster en B-CLOSE zorgt ervoor dat u als klant op beide oren kunt slapen.

Vanaf de opstart van uw project zullen de ingenieurs van MoTuM het volledige traject begeleiden. Dit gaat van het eerste intake gesprek, het maken van simulaties ivm de verschillende mogelijkheden tot en met het afleveren en operationeel maken van de verschillende AGV’s.

De ingenieurs van Hyster werken samen met de ingenieurs van MoTuM zodat een optimale programmatie van de automatische besturing, van een zeer groot gamma  basistrucks, mogelijk wordt.

De technici van B-CLOSE zorgen er dan op hun beurt voor dat uw AGV’s in perfecte conditie gehouden worden.

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring

Aanbiedingen op maat

Flexibele, innovatieve oplossingen

Persoonlijke, kwalitatieve aanpak

producten

Uitgebreid gamma producten

Onafhankelijke dealer

Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte, Continental

Verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks en big trucks

Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)

service

Kwalitatieve service

Meer dan 125 techniekers tot uw dienst

Regionale klantendiensten

Nationale dekking

Vlootbeheer

VCA & Sigma gebrevetteerde technici

verhuur

Verhuur

Huur per dag, per week of per maand

Zeer uitgebreid gamma

Kwaliteit van Hyster

Snelle levering

Geen onverwachte kosten

Onze merken

New Hyster logo
Utilev logo
Logo Bulmor
logo Carer grigio chiaro
CHARLATTE_logo
continental

Automated Guided Vehicle: de intelligente robotwagen

Hebt u een heftruck nodig die het volledige logistieke proces voor u regelt? Dan biedt de Automated Guided Vehicle de oplossing. Op deze intelligente robotwagen kunt u rekenen voor het uitvoeren van complexe handelingen in geautomatiseerde magazijnen. B-Close heeft een ruim assortiment AGV’s beschikbaar. U vindt er vast en zeker een die perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

 

AGV, de slimme heftruck

De AGV, kort voor Automated Guided Vehicle, is een mobiele robottruck die kan ingezet worden om goederen te transporteren, heffen, stapelen en draaien.  Deze slimme heftrucks zijn in staat om complexe(re) handelingen uit te voeren in geautomatiseerde magazijnruimtes. Het belang van deze slimme heftrucks neemt alsmaar toe in de logistieke sector.

Het grote voordeel van Automated Guided Vehicles is dat ze continu optimaal presteren, ook bij repetitieve transporten. Vandaag de dag worden AGV’s in verschillende sectoren ingezet. Denk maar aan de auto-industrie, de papierindustrie, de farmacie,…

Er zijn een aantal standaard AGV-soorten waaruit u kunt kiezen: stapelaars, reachtruck en VNA’s (smalle gangen trucks), maar een AGV kan ook volledig worden afgestemd op de noden en wensen van uw goederenstroom. Iedere AGV is voorzien van gespecialiseerde navigatiesoftware die ervoor zorgt dat de truck tot op de millimeter nauwkeurig wordt bestuurd via speciale lasers, camera’s, draden of magneten.

Om de betrouwbaarheid maximaal te kunnen garanderen wordt de AGV best gebruikt voor logistieke toepassingen binnen. Zo blijft de AGV 100% betrouwbaar, onafhankelijk van weersomstandigheden of ondergronden.

 

B-CLOSE, meer dan enkel heftrucks

Bent u geïnteresseerd in zo’n Automated Guided Vehicle of AGV? Neem contact op met B-CLOSE via mail of vul het contactformulier in op onze website. Daarnaast staat B-CLOSE altijd klaar voor tips en adviezen omtrent uw heftrucks en het onderhoud ervan. Ook voor het huren, leasen en kopen van heftrucks bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag vandaag nog uw offerte aan!

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks. Met de oprichting van een onze 100 % Belgische vennootschap willen wij dicht bij onze klanten staan en actief meezoeken naar de meest geschikte oplossing voor elke specifieke logistieke situatie (CUSTOMISED LOGISTIC SERVICES & EQUIPMENT). Contacteer ons voor meer info via rental{@}b-close.be of info@b-close.be