Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info

Waarom Bulmor?

  • Robuuste zijladers en meerwegzijladers
  • Ontworpen voor zware en lange ladingen
  • Zeer duurzame toestellen
  • Compacte toestellen

Bulmor is een oplossingsgerichte specialist voor intern transport van lange en zware lasten in beperkte ruimtes of door smalle gangen. Hun zijladers zijn speciaal ontwikkeld voor de hout-, metaal-, en plastics industrie. Door hun aangepaste bouw verminderen ze schade aan lasten en gebouwen aanzienlijk, terwijl er toch minder personeel nodig is om zware lasten te transporteren.

Bulmor zijladers worden in Oostenrijk geproduceerd en het merk kwam tot stand door een samensmelting van verschillende topmerken. Dankzij de integratie van Jumbo, Irion, en Lancer beschikt Bulmor over meer dan 30 jaar expertise in het produceren van klantspecifieke zijladers en meerwegzijladers. Bulmor is één van de meest performante en robuste merken beschikbaar op de markt en voor de verkoop en dienst-na-verkoop beroepen ze zich op B-CLOSE om hun Belgische klanten in de watten te leggen.

fotos-Bulmor-300x200

Standaard zijladers

Zijladers laten u toe om lange lasten makkelijk te transporteren. Met een traditionele heftruck lukt dat niet, omdat u eenvoudigweg niet door een poort kan of onveilige situaties creëert op interne gangpaden als u deze lasten in de breedte zou transporteren. De Bulmor zijladers hebben een hefvermogen van 3 tot 8 ton.
foto's Bulmor2

Zwarelast zijladers

Deze zijn op dezelfde manier gebouwd als standaard zijladers, maar zijn nog robuuster en in staat om nog zwaardere lasten te transporteren (10 tot 25 ton).
foto's Bulmor3

Meerrichtings-zijladers

Deze zijladers kunt u in 4 richtingen bewegen: voor, achter en zijwaarts in twee richtingen. Dat maakt het bv. makkelijker om met een lange last tot dicht bij een stelling te rijden en op de gewenste hoogte te tillen. Ook in magazijnen met weinig manoeuvreerruimte zijn deze machines onmisbaar.
Zijladers 4

Orderpickers

Hier zijn tal van verschillende uitvoeringen mogelijk, die vaak op maat worden gemaakt. Ook deze orderpickers zijn speciaal gebouwd voor het efficiënt verzamelen van grote en/of zware materialen, zoals bv. grote houten of metalen platen.

Meer informatie?

Transporteert u vaak grote of zware lasten? Doe het veilig en efficiënt met een aangepaste zijlader.
Contacteer ons voor meer info.

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring

Aanbiedingen op maat

Flexibele, innovatieve oplossingen

Persoonlijke, kwalitatieve aanpak

producten

Uitgebreid gamma producten

Onafhankelijke dealer

Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte, Continental

Verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks en big trucks

Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)

service

Kwalitatieve service

Meer dan 125 techniekers tot uw dienst

Regionale klantendiensten

Nationale dekking

Vlootbeheer

VCA & Sigma gebrevetteerde technici

verhuur

Verhuur

Zeer uitgebreid gamma

Huur per dag, per week of per maand

Kwaliteit van Hyster

Snelle levering

Geen onverwachte kosten

Onze merken

New Hyster logo

Bulmor zijladers: op maat voor uw bedrijf

Zoekt u voor uw bedrijf dé oplossing voor zware en lange ladingen die in beperkte en smalle ruimtes moeten getransporteerd worden? Dan zit u goed met de Bulmor zijladers die u bij B-CLOSE kunt verkrijgen. Door hun aangepaste bouw zorgen de zijladers voor een vlot transport van de goederen, zonder schade aan te richten aan het magazijn of de omgeving. Daarom worden de Bulmor zijladers o.a. gebruikt voor de hout-, metaal-, en plastiekindustrie. Bulmor beschikt ook over heel wat verschillende zijladers om voor ieder bedrijf de geschikte lift aan te bieden. Zo zijn er diesel en elektrische zijladers, maar ook meerwegzijladers voor verschillende richtingen, gewichten of voor veeleisende omgevingen.

 

Al 40 jaar dé specialist in zijladers

Dankzij innovatieve technologie en reeds 40 jaar ervaring in de sector, is Bulmor dé expert in zijladers. Ze bieden aan hun klanten de meest geschikte en aangepaste lifts om het transport zo efficiënt en veilig mogelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar een standaard lift of u wilt een volledig aangepast model dat tot 20 ton kan dragen en makkelijk kan manoeuvreren in een smalle gang, Bulmor zijladers zijn het antwoord. De zijladers zijn daarbovenop nog eens gemaakt van robuust materiaal en kunnen in weer en wind gebruikt worden.

De zijladers laten u toe om zware en lange goederen te transporteren, daar waar een traditionele heftruck tekort komt. Complexe logistieke taken kunnen door een zijlader makkelijk opgelost worden zonder schade aan te richten aan het magazijn of de omgeving.

Zijladers voor uw bedrijf vindt u bij B-CLOSE

Bulmor zijladers worden in Oostenrijk geproduceerd en rekenen op B-CLOSE voor de verkoop en dienst-na-verkoop in België. B-CLOSE vertaalt dus al uw wensen naar uw ideale zijlader. Ontdek nu snel het ruime aanbod zijladers van Bulmor bij B-CLOSE en vraag uw offerte aan.