Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info

Waarom Charlatte?

  • De referentie voor elektrische trekkers
  • Ook diesel en gas aangedreven trekkers
  • Voor lasten tot 30 ton
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Charlatte Manutention is opgericht in 1982 en is de toonaangevende fabrikant van trekkers en dragers voor luchthavens, vakantieparken, hotels en sommige industriële toepassingen. Na meer dan 30 jaar groei rijden er wereldwijd meer dan 10 000 Charlatte voertuigen rond en voor alle industriële toepassingen hebben ze voor B-CLOSE gekozen om hun klanten op de Belgische markt te bedienen.

Elektrische trekkers

Charlatte heeft wereldfaam opgebouwd met zijn elektrische trekkers. Overal ter wereld worden ze ingezet en gewaardeerd omwille van hun betrouwbaarheid en nagenoeg geruisloze werking zonder CO2-uitstoot

Diesel aangedreven trekkers

Waar de elektrische trekkers lasten kunnen voorttrekken van ca. 2 tot 8 ton, afhankelijk van het model, zijn de dieseltrekkers in staat om 25 tot 30 ton te verplaatsen.

Gas aangedreven trekkers

Ook deze trekkers kunnen – net als de diesels – zwaardere lasten aan dan de elektrische tractoren, maar ze zijn wel bijna even milieuvriendelijk als de elektrische.

Meer weten?

Meer weten over deze trekkers?

Contacteer ons voor meer info.

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring

Aanbiedingen op maat

Flexibele, innovatieve oplossingen

Persoonlijke, kwalitatieve aanpak

producten

Uitgebreid gamma producten

Onafhankelijke dealer

Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte, Continental

Verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks en big trucks

Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)

service

Kwalitatieve service

Meer dan 125 techniekers tot uw dienst

Regionale klantendiensten

Nationale dekking

Vlootbeheer

VCA & Sigma gebrevetteerde technici

verhuur

Verhuur

Huur per dag, per week of per maand

Zeer uitgebreid gamma

Kwaliteit van Hyster

Snelle levering

Geen onverwachte kosten

Onze merken

New Hyster logo

Charlatte: de referentie voor elektrische trekkers

Als u op zoek bent naar een elektrische trekker, dan bent u aan het juiste adres bij Charlatte. Het merk is marktleider op gebied van elektrische trekkers voor industriële toepassingen en voor platforms op luchthavens. Vandaag bieden ze ook gas aangedreven en diesel aangedreven trekkers aan. Om hun stevige, duurzame apparatuur zijn ze nog steeds bekend in die sectoren waar het allemaal draait om non-stop werken. Wilt u kunnen rekenen op de kwaliteit die Charlatte te bieden heeft? De adviseurs van B-Close begeleiden u graag bij uw keuze van voertuig.

Franse kwaliteit sinds 1961

Het bedrijf Charlatte werd opgericht in 1961, in Migenne, Frankrijk, als producent van drukvaten. 21 jaar later werd het omgedoopt tot Charlatte Manutention en voegden ze elektrische trekkers toe aan het assortiment. Meer producten volgden en vanaf 1989 zetten ze al hun eerste stappen in de luchthavenindustrie, waarna Charlatte al snel marktleider werd in elektrisch Ground Support Equipment. Met de geboorte van zusterbedrijf ‘Charlatte of America’ begon de expansie en werd Charlatte ook in de Verenigde Staten toonaangevende fabrikant van trekkers en dragers voor luchthavens, vakantieparken, hotels en sommige industriële toepassingen. Dankzij innovatie, continue verbetering van de kwaliteit en blijvend inspelen op de evoluerende industriële markt rijden er intussen wereldwijd meer dan 10 000 Charlatte voertuigen rond. Bij B-CLOSE kunt u terecht voor verschillende modellen van elektrische trekkers, die geruisloos en zonder CO2-uitstoot 2 tot 30 ton kunnen verplaatsen afhankelijk van het model. Een beperkt aanbod diesel aangedreven trekkers en gas aangedreven trekkers van Charlatte behoort ook tot de opties.

Het juiste model voor uw logistieke situatie dankzij B-CLOSE

In België werd voor B-CLOSE nv gekozen om de industriële klanten te bedienen. Bent u op zoek naar een trekker op maat van uw noden en wensen? Dan bent u bij B-CLOSE aan het juiste adres. Ons team van adviseurs staat voor u klaar om u te begeleiden bij uw keuze. Ook voor elektrische heftrucks, thermische heftrucks en allerlei andere magazijnapparatuur kunt u op ons rekenen. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op onze website of contacteer een van onze vestigingen via e-mail of telefoon.