Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info

Waarom Continental banden?

  • Bewezen kwaliteit
  • Een band voor elke toepassing
  • Lage kost per kilometer

Heftrucks, trekkers, terminal voertuigen, conveyer belts,… al het rollend materieel binnen uw onderneming heeft nood aan specifieke en degelijk uitgeruste banden om de productiviteit te waarborgen (Superelastische volrubberbanden, non-marking banden, massieve banden , luchtbanden, volrubber grondverzetbanden,…). Continental is alom gekend voor hun groot assortiment aan premium producten en voor de Belgische markt beroepen ze zich op B-CLOSE om hun industrieel gamma aan producten op de markt te verdelen.

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring

Aanbiedingen op maat

Flexibele, innovatieve oplossingen

Persoonlijke, kwalitatieve aanpak

producten

Uitgebreid gamma producten

Onafhankelijke dealer

Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte, Continental

Verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks en big trucks

Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)

service

Kwalitatieve service

Meer dan 110 techniekers tot uw dienst

Regionale klantendiensten

Nationale dekking

Vlootbeheer

VCA & Sigma gebrevetteerde technici

verhuur

Verhuur

Huur per dag, per week of per maand

Zeer uitgebreid gamma

Kwaliteit van Hyster

Snelle levering

Geen onverwachte kosten

Onze merken

New Hyster logo

Continental banden: pro in productiviteit

In uw bedrijf hebt u heel wat rollend materieel. Daarbij hebt u nood aan degelijke banden die aangepast zijn aan de specifieke noden en uitdagingen van uw machine. Bent u op zoek naar een set van uitstekende banden? Met Continental banden kunt u de productiviteit in uw bedrijf een flinke boost geven. De naam laat wellicht een belletje rinkelen, en terecht: met net geen 150 jaar ervaring is het bedrijf een vaste waarde op de wereldmarkt.

Voor elke opdracht een band

Toen Continental begon in het Duitse Hannover als rubberfabrikant, begon het zich al snel te specialiseren in banden voor auto’s en fietsen. Later kwam daar de industriële tak bij: de zin voor innovatie was geboren. De dag van vandaag pronkt het merk met twee grote categorieën: volrubberbanden en luchtbanden.

De eerste soort is bijzonder populair in industriële settings vanwege hun duurzaamheid. Zeker op momenten waarop bijvoorbeeld uw reachtruck een zwaar gewicht moet kunnen verdragen. Het stevige volrubber zorgt voor een uitstekende stabiliteit, zeker bij zo’n hoge gewichtscapaciteit. Bovendien zorgen ze ook dat u in uw verbruik op duurzaamheid kunt inzetten: het ontwerp van de band verzekert een lage weerstand en dus een lager energieverbruik. En dat merkt u op lange termijn!

De andere soort, de luchtbanden, zijn vooral handig wanneer u meer zoekt naar een all-rounder. Ze zijn bijzonder geschikt voor heftrucks dankzij hun hogere grip en vlotte besturing. Zowel de crossply- als de radiaalvariant zijn zeer geschikt voor situaties die wat meer rijcomfort vragen. Denk aan langere ritten en concentratie-vretende vorkliftsessies. Luchtbanden hebben daarnaast ook extra weerstand tegen schade aan de zijkanten: ideaal dus voor ruimtes met verhoogde boordsteen of andere onregelmatige oppervlakken. Met Continental banden kunt u alle opdrachten aan!

Vind de Continental-banden die u zoekt: bij B-CLOSE

Ook in België kunt u genieten van de vele voordelen van Continental banden: bij B-CLOSE vindt u het ruime gamma aan industriële banden. Zoekt u voor uw heftrucks of ander rollend materieel een set duurzame, hoogwaardige banden? Dan staan onze professionele adviseurs voor u klaar. Samen met u zoeken we er de banden uit die het beste passen in uw organisatie. Meer weten? Bezoek dan snel onze website of neem contact op met een van onze vestigingen via e-mail of telefoon.