Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info

Haal meer uit uw vloot

De investering in heftrucks en/of magazijntrucks is slechts een klein gedeelte van de totale kosten voor uw intern transport. Om de totale kosten laag te houden streeft u ook naar de best mogelijke samenstelling en financiering van uw vloot, zo hoog mogelijke productiviteit en minimale stilstand door uitval. Maar wellicht ook naar flexibiliteit bij pieken in uw bedrijfsactiviteiten, het voorkomen van schades aan trucks en omgeving en goed getrainde chauffeurs. B-CLOSE heeft alles in huis om u te helpen uw kosten voor uw interne goederenbehandeling zo laag mogelijk te houden.

Maximale beschikbaarheid tegen minimale kosten

De juiste serviceovereenkomst is alles wat u nodig hebt om verzekerd te zijn van jarenlang zorgeloos gebruik van uw heftruck of magazijntruck. De specialisten van B-CLOSE helpen u graag verder.

De serviceorganisatie van B-CLOSE

De contractvormen

 • ‘All-in’ overeenkomst
 • Periodieke onderhoudsovereenkomst
 • Huurovereenkomst

Een truck die regelmatig en goed onderhouden wordt verbetert de continuïteit in uw bedrijf. U voorkomt stilstand en wachttijden als gevolg van onverwachte reparaties. Onze service is op afroep beschikbaar. Kiest u echter voor één van onze formules, dan wordt de zorg voor uw truck onze zorg. Door de ruime keuze en variatie in overeenkomsten kiest u altijd het servicecontract dat het best bij uw bedrijfssituatie past.

Service volgens B-CLOSE

overeenkomst
OVEREENKOMST OP MAAT

Verzekerd van jarenlang zorgeloos gebruik van uw heftruck of magazijntruck met de juiste serviceovereenkomst voor uw situatie.

nachtvracht
NACHTVRACHT

Bevoorrading van onze service trucks gebeurt ‘s nachts. Daardoor hoeft u niet te wachten op de juiste onderdelen.

monteurs
ONLINE TECHNIEKERS

Niet wachten op onderdelenprijzen of beschikbaarheid dankzij online reparatiehistorie en technische info.

B-CLOSE service techniekers

Een landelijke dekkend service netwerk van meer dan 125 techniekers met compleet ingerichte servicewagens staat tot uw beschikking. Onze techniekers worden regelmatig getraind op het gebied van producten, techniek en veiligheid zodat ze over alle benodigde kennis beschikken om u te kunnen helpen. Ook beschikken onze techniekers over toughbook computers waarmee ze constant online zijn.

Voordelen online toughbooks

 • Op locatie beschikbaarheid en prijzen van onderdelen raadplegen.
 • Direct onderdelen bestellen.
 • Snel de juiste diagnose dankzij online reparatiehistorie.
 • Complete en actuele technische informatie raadplegen.
 • Direct een overzichtelijk werkrapport beschikbaar, dankzij direct vastleggen van werkzaamheden in de computer.

Nachtvracht onderdelen distributie

Het onderdelen distributiesysteem is zo ingericht dat benodigde onderdelen voor een reparatie ’s avonds of ’s nachts door het hele land in de servicewagens van de monteurs worden geplaatst. De monteurs kunnen daardoor direct vanaf hun woonplaats naar u toe rijden. Dat scheelt de monteur en u veel tijd!

Advies

Weet u niet precies welke overeenkomst voor onderhoud en/of reparatie het beste is voor u? Onze accountmanagers helpen u graag hierbij. Samen met u bepalen wij de beste oplossing aan de hand van uw bedrijfssituatie en de inzet van uw trucks.

Regionale Business Units

Om u een meer persoonlijke service te kunnen geven hebben wij er voor gekozen om onze customer care agents in vaste regio’s in te zetten. Dit zorgt er voor dat u altijd een vertrouwde medewerker aan de lijn zal hebben wanneer u een servicebeurt aanvraagt. De regionale coördinatoren beantwoorden al uw verzoeken voor onderhoud en reparaties. Zij staan voortdurend in contact met alle service techniekers uit uw regio, waardoor zij altijd de dichtstbijzijnde monteur met de beste kwalificaties voor de klus kunnen inzetten.

Heftruck-onderhoud bij B-Close

Bent u op zoek naar betrouwbaar heftruck-onderhoud? U wilt immers zo lang mogelijk kunnen genieten van een veilige machine. Een heftruck, pallettruck, stapelaar of reachtruck die goed onderhouden wordt, is immers een pluspunt voor uw organisatie. Bovendien is een goede service-overeenkomst cruciaal om een stilstand in uw bedrijf te minimaliseren. U vermijdt zo onverwachte reparaties – en uiteraard ook de bijhorende kosten. Sluit ook zeker de juiste overeenkomst af. Op die manier kunt u met een gerust hart van uw heftrucks blijven genieten.

Voor welk onderhoud kunt u terecht bij B-Close?

Bij B-Close vindt u de onderhoudsovereenkomst die u zoekt. Wij bieden u heftruck-onderhoud op een zo efficiënt mogelijke manier. Door onze reserve-onderdelen ’s nachts bij onze monteurs aan te leveren, kunnen wij een snelle aanpak verzekeren. En dat merkt u: met 45 jaar ervaring en expertise onderhouden zo’n 110 techniekers de machines van meer dan 1300 actieve klanten. Dat betekent dat er jaarlijks meer dan 5500 machines de revue van onze onderhoudstechnici passeren. B-Close biedt u een contract op maat aan:
All-in-overeenkomst voor de complete service
Periodieke overeenkomsten voor wanneer u een tijdelijk heftruck-onderhoud nodig hebt
Huurovereenkomst
Uw B-Close monteurs worden bovendien regelmatig getraind en herschoold, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de juiste producten, over steeds betere technische vaardigheden beschikken en op die manier de optimale veiligheid kunnen garanderen. Zo kunnen zij met een zekere hand uw hef-truck blijven onderhouden.

Een oplossing op maat van uw heftruck

Wilt u alleen maar het beste voor uw heftruck? Onderhoud kunt u regelen via B-Close. Neem vrijblijvend contact op met ons via telefoon met een van onze vestigingen, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. Wij zorgen voor een antwoord op al uw onderhoudsvragen. Hebt u er bijvoorbeeld geen idee van welk soort onderhoud het beste is om uw machines optimaal in vorm te houden? Onze professionals helpen u met plezier verder.

Korte termijn verhuur

Hebt u tijdelijk een heftruck of magazijntruck nodig? Dan biedt de verhuurservice van B-CLOSE de geknipte oplossing. Er staan verschillende type heftrucks klaar die razendsnel, geleverd kunnen worden. Dit kan voor de periode van een dag, een week, maar ook voor meerdere maanden.

Met onze vloot van 300 machines kunnen wij altijd in uw behoeften voorzien. Of u nu op zoek bent naar een diesel, LPG of elektrische heftruck, een pallettruck, stapelaar, reachtruck, orderpicker of een combitruck, wij leveren het. Zelfs voor het huren van batterijen en voorzetapparatuur zoals klemmen en vorkverstellers, maar ook voor verreikers, hoogwerkers en schaarliften kunt u bij ons terecht. Onze transporteur levert alles razendsnel op locatie af, of het nu voor 1 dag is of voor een langere periode.

Thermische heftrucks

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks

Magazijnheftrucks

heftruck huren overige

Overige apparatuur

Een heftruck huren, hoe gaat het in zijn werk?

uwkeuze

U maakt uw keuze

Op basis van de informatie kiest u het model van heftruck die aan uw noden voldoet. Vul het formulier in, zodat wij een duidelijk idee hebben van wat u nodig heeft.

wijcontacterenu

Wij contacteren u

Na ontvangst van uw aanvraag zorgen we ervoor dat uw formulier bij de juiste personen terecht komt. Die persoon zal u contacteren om u verder te helpen met de praktische regelingen voor het huren van uw heftruck.

wijbrengenuwheftruck

Wij brengen uw heftruck

We zorgen ervoor dat de gehuurde machine op snel en op het juiste moment bij u ter plaatse geleverd wordt.

wijhalendeheftruck

We halen de heftruck op

Heeft u de heftruck niet langer nodig of heeft u behoefte aan een andere soort machine? Geen probleem, we komen bij u langs om de heftruck op te halen en indien nodig te vervangen door een ander model.

Huur een heftruck bij B-CLOSE

Wilt u een heftruck huren? Dan bent u bij B-CLOSE op de goede plek. Als grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks beschikken wij over een vloot van 300 betrouwbare, kwalitatief hoogstaande heftrucks, ook wel clarks of vorkliften genoemd. Voor elke uitdaging op vlak van goederenbehandeling, voor korte of langere termijn, kunnen wij dan ook de geschikte oplossing aanbieden. Verschillende hefcapaciteiten, verschillende soorten aandrijvingen, verschillende merken… Dankzij de grootte van onze vloot kunnen wij elk logistiek probleem oplossen.

Welke heftrucks kunt u huren?

Of u nu een heftruck huren wil voor een dag, een week of meerdere maanden, wij bieden verschillende types heftrucks aan. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van allerhande magazijntrucks. Tot ons aanbod behoren de topmerken Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte en Continental. Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste types:

   • Diesel heftruck: diesel vorkliften zijn het meeste geschikt voor transport van zware goederen, aangezien ze meestal over een hoger vermogen beschikken. Dieselmotoren zijn ook zuiniger dan op LPG aangedreven motoren.
   • LPG heftruck: LPG clarks kunnen zowel buiten als binnen ingezet worden. Ze zijn ook stiller in gebruiker dan dieselheftrucks en hun uitlaatgassen zijn minder schadelijk.
   • Elektrische heftruck: deze clarks zijn vooral bestemd voor binnengebruik, maar ook voor buiten als u een vorklift wilt die weinig lawaai maakt en geen brandstoffen uitstoot.
   • Pallettruck: met deze compacte trucks kunnen goederen gemakkelijk in en uit de vrachtwagen rijden en grotere afstanden in uw magazijn afleggen.
   • Stapelaar: met een stapelaar kunt u goederen van plaats a naar plaats b brengen en ze stapelen.
   • Reachtruck: met een reachtruck kunnen grote aantallen goederen vlot en snel gestapeld worden.
   • Orderpicker: met een orderverzamelaar kan de bestuurder gemakkelijk goederen verzamelen. Hij gaat daarbij samen met de last omhoog, wat het gebruiksgemak ten goede komt.

Batterijen, voorzetapparatuur, een verreiker, hoogwerker of schaarlift nodig? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Tal van oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen

Hoe kunt u, voor één dag of voor een langere periode, een heftruck huren via B-CLOSE? Neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. Wij bezorgen u graag een antwoord op al uw vragen over heftrucks en magazijntrucks. Weet u bijvoorbeeld niet welke truck het beste geschikt is voor uw concrete situatie? Onze deskundigen adviseren u graag.

Altijd een passend contract; u kunt op ons rekenen

Wilt u uw heftrucks of magazijntrucks leasen, huren of kopen? Alles kan bij B-CLOSE. Wij zorgen ervoor dat het voorstel precies bij uw behoefte past, zodat u nooit te veel betaalt.

Snel beschikken over onderdelen

B-CLOSE helpt u de verschillende mogelijkheden voor financiering op een rijtje te zetten en begeleidt u naar de keuze die het beste bij u past. Zo haalt u het meeste uit uw investering in goederenbehandeling.

finance-and-lease

Lease

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van de truck, maar niet het bezit ervan, dan biedt B-CLOSE u aantrekkelijke leasevormen. Zo houdt u uw eigen kapitaal vrij voor de hoofdactiviteiten van uw onderneming. Door de combinatie van een leasecontract met een onderhoudsovereenkomst heeft u zelfs totale zekerheid over uw periodieke lasten van heftrucks en magazijntrucks, terwijl u gegarandeerd bent van de beste uptime van uw machines. Ook kunnen wij de verzekering van de trucks voor u regelen.

Voordelen leasing

 • Vaste kosten voor uw trucks over de afgesproken looptijd, dus gemakkelijk te budgetteren.
 • Legt geen beslag op uw eigen vermogen.
 • Inzet van nieuwe, moderne trucks volgens uw uitvoeringswensen.
 • Alle voordelen van de gekozen onderhoudsvorm.
 • B-CLOSE beheert het voertuig; geen onnodige administratie voor u.

Heftruck leasen? B-Close tot uw dienst!

Wilt u een heftruck leasen voor een periode tot wel 120 maanden? Dan bent u bij B-Close aan het juiste adres. Ook indien u een magazijntruck zoekt als tijdelijke oplossing, kunt u bij ons terecht. Als grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks beschikken wij over een vloot van meer dan 300 betrouwbare, kwalitatief hoogstaande heftrucks. Tot ons aanbod behoren Hyster heftrucks, maar ook Utilev, Carer, Bulmor en Charlatte staan ter beschikking.

De voordelen van leasing

De voordelen van leasing van heftrucks zijn voor de hand liggend: u kunt een truck gebruiken voor een bepaalde periode zonder de grote investering te moeten maken. Bezit van een heftruck brengt ook zekere zorgen met zich mee, zoals onderhoud en verzekering en de bijhorende kosten. Bij leasing in combinatie met een onderhoudsovereenkomst en regeling van de verzekering hoeft u zich daarover geen zorgen meer te maken en kunt u zich volledig focussen op uw core business, zonder beslag te leggen op het vermogen van uw onderneming. Door de grootte van onze vloot kunt u elke type heftruck leasen: zowel diesel- en lpg-heftrucks als elektrische heftrucks, maar ook pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, orderpickers en meer. Voor elk logistieke uitdaging het juiste antwoord! Weet u niet goed welke truck het beste uw noden zal beantwoorden? Uw lokale B-Close-expert komt graag ter plaatse langs om de site te observeren en advies te geven.

B-Close, uw partner voor logistieke uitdagingen

Geen onverwachte kosten, geen zorgen i.v.m. onderhoud, advies door een lokale expert en de meest kwalitatieve heftrucks beschikbaar op de markt, dat is een heftruck leasen via B-Close in een notendop. Geïnteresseerd? Neem dan telefonisch contact op met een van onze vestigingen, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. Wij bezorgen u graag een antwoord op uw vragen. Wilt u liever een heftruck huren voor een kortere periode? Of uw eigen vloot samenstellen? Op B-Close kunt u rekenen!

Hyster occasies van B-CLOSE kwaliteit: het betrouwbare en veilige alternatief

Een nieuwe truck is niet voor elk bedrijf de beste oplossing. Is de inzet van de machine beperkt? Werkt u met een klein budget? Start u een nieuwe onderneming? Een occasie heftruck van B-CLOSE is dan voor u een betrouwbaar en veilig alternatief. Dankzij de uitgebreide serie aan Hyster occasies en het Hyster approved used programma, kunt u bij ons terecht voor kwaliteitsvolle oplossingen op maat.

Uw zekerheden

 • Bekende onderhoudshistorie
 • Betrouwbare trucks
 • Uitgebreide voorraad hef- en magazijntrucks
 • Preparatie van de truck volgens uw wens

occasies

Hyster Approved Used, kwaliteit voor een scherpe prijs

We hoeven u wellicht niet meer te overtuigen van de kwaliteit van Hyster. Met ons Hyster Approved Used -programma kunnen we die kwaliteit ook garanderen voor tweedehandstrucks. Alle modellen die gereviseerd zijn volgens deze Hyster Approved Used-standaard zijn mechanisch, elektrisch en esthetisch in orde. Het resultaat is een bijna nieuwe machine tegen een aantrekkelijke prijs. Contacteer ons voor het actuele aanbod of download hier onze brochure.

Operationeel

De tweedehandsheftruck wordt afgestoomd en nagekeken. Wordt afgeleverd met CE-certificaat, handleiding en reservesleutel.
Uw B-CLOSE service:

 • Afstomen
 • Vloeistoffen gevuld (uitgezonderd brandstof)

Top-tweedehands voor aantrekkelijke prijs

De tweedehandsheftruck wordt afgestoomd en nagekeken. Dringende herstellingen voeren we onmiddellijk uit. De batterij van een elektrische truck wordt nagekeken om de capaciteit te checken. Wordt afgeleverd met CE-certificaat, bestuurdershandleiding en een reservesleutel.

Volledig gereviseerd
De tweedehandstruck wordt volledig gereviseerd volgens een uitgebreide checklist.
We controleren op slijtage en beschadiging en vervangen onderdelen indien nodig.
Elektrische trucks krijgen een nieuwe batterij indien nodig. De truck wordt opnieuw afgesteld en getest onder belasting, waarna we nieuwe veiligheidspictogrammen aanbrengen.
Wordt afgeleverd met CE-certicaat, handleiding en reservesleutel.
Nauwelijks te onderscheiden van nieuw
De tweedehandstruck wordt volledig gereviseerd volgens een uitgebreide checklist. We controleren op slijtage of beschadiging
en vervangen onderdelen indien nodig. De vorken en liftkettingen, zetel en banden zijn
zo goed als nieuw. Elektrische trucks krijgen een nieuwe batterij. De truck krijgt een groot onderhoud, wordt opnieuw afgesteld en getest onder belasting. Hij wordt opnieuw gespoten in de fabriekskleuren, waarna we nieuwe veiligheidspictogrammen aanbrengen. Wordt afgeleverd met CE-certicaat, handleiding en reservesleutel.

Snelle levering van onderdelen voor heftrucks

Bij het onderhouden van de heftrucks worden alleen Hyster goedgekeurde onderdelen gebruikt omdat we dezelfde tolerantie, duurzaamheid en kwaliteit als de originele Hyster onderdelen willen verzekeren.

Snel beschikken over onderdelen

Minimaliseert reparatietijden en stilstand. Daarom levert B-CLOSE 98% van alle onderdelen binnen 24 uur. Hierdoor kan een reparatie in bijna alle gevallen binnen 24 uur verricht worden.

onderdelen

Rijopleiding. Niet verplicht, wel verstandig

Goed opgeleide hef- en magazijntruckbestuurders werken veiliger, efficiënter en veroorzaken minder schade. B-CLOSE helpt u hierbij door uw mensen theoretische en praktische vaardigheden bij te brengen.
125

Techniekers

6850

Machines in jaarlijks onderhoud

1400

Actieve klanten

4000

Service contracten

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring

Aanbiedingen op maat

Flexibele, innovatieve oplossingen

Persoonlijke, kwalitatieve aanpak

producten

Uitgebreid gamma producten

Onafhankelijke dealer

Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte, Continental

Verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks en big trucks

<p>Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)</p>
service

Kwalitatieve service

Meer dan 125 techniekers tot uw dienst

Regionale klantendiensten

Nationale dekking

Vlootbeheer

VCA & Sigma gebrevetteerde technici

verhuur

Verhuur

Huur per dag, per week of per maand

Zeer uitgebreid gamma

Kwaliteit van Hyster

Snelle levering

Geen onverwachte kosten

Onze merken

hyster-75x75

B-CLOSE ALS ERKEND PARTNER

Zoals vermeld in onze engagementsverklaring willen wij de veiligheid van uw machines zo goed mogelijk garanderen door ons te laten certificeren bij SigmaCert. Dit certificaat zorgt ervoor dat wij als invoerder onder toezicht van een college van deskundigen alle machines van de merken Hyster, Utilev, Bulmor en Carer een jaarlijkse keuring kunnen verschaffen.
P1.6 Piek subsidies
Lees meer