Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info
Heftrucks zijn onmisbaar in uw magazijn. Ze helpen u om goederen en materialen optimaal te heffen en te verplaatsen en zo veel tijd te besparen. Geen enkel bedrijf is natuurlijk hetzelfde. Daarom beschikt u bij B-CLOSE over een ruime keuze aan zowel thermische als elektrische heftrucks voor heel uiteenlopende tonnages en van verschillende merken.

1,5 – 5,5 ton

6 – 20 ton

21 – 48 ton

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring

Aanbiedingen op maat

Flexibele, innovatieve oplossingen

Persoonlijke, kwalitatieve aanpak

producten

Uitgebreid gamma producten

Onafhankelijke dealer

Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte, Continental

Verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks en big trucks

Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)

service

Kwalitatieve service

Meer dan 125 techniekers tot uw dienst

Regionale klantendiensten

Nationale dekking

Vlootbeheer

VCA & Sigma gebrevetteerde technici

verhuur

Verhuur

Huur per dag, per week of per maand

Zeer uitgebreid gamma

Kwaliteit van Hyster

Snelle levering

Geen onverwachte kosten

Onze merken

New Hyster logo

B-CLOSE, uw partner in heftrucks

Bent u op zoek naar de juiste heftruck om goederen in uw magazijn of op uw terrein te transporteren en te tillen? Dan bent u bij B-CLOSE op het juiste adres beland! B-Close is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks. Wij beschikken over een vloot van 300 betrouwbare, kwalitatief hoogstaande heftrucks. Met meer dan veertig jaar ervaring kunt u ervan op aan dat u het juiste advies krijgt om uw interne logistiek met de juiste hulpmiddelen te organiseren.

Vorkliften en meer van A-merken

De eerste vorkheftrucks zagen het licht aan het begin van de 20ste eeuw. Gemotoriseerde heftrucks moesten het werk helpen verlichten en het productieproces versnellen. Rond de Eerste Wereldoorlog waren veel potentiële werkkrachten aan het front, maar de logistiek moest natuurlijk blijven draaien. Dankzij de introductie van hydraulische kracht en de ontwikkeling van de eerste elektrische vorkliften werd de populariteit ervan enkel opgedreven. In de jaren 30 van de 20ste eeuw begon men ook gestandaardiseerde palletten te gebruiken, wat de snelheid van de goederenstroom enkel ten goede kwam. Doorheen de jaren die volgden kwamen er meer en meer vernieuwingen, die ertoe leidden dat er vandaag een hele resem types vorkliften op de markt zijn.Zoekt u een heftruckspecialist? Bij B-CLOSE kunt u rekenen op producten, diensten en advies van het hoogste niveau. Vorkliften hebben geen geheimen voor ons. Vernieuwingen in de sector volgen we op de voet, zodat we onze klanten steeds de beste vorkheftrucks kunnen aanbieden. Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn daarbij de voornaamste criteria. Tot het aanbod behoren om die reden Hyster heftrucks, Utilev heftrucks en Carer heftrucks. U vindt in ons aanbod zowel thermische vorkliften (diesel of LPG), die vooral geschikt zijn voor transport van zware goederen, als elektrische vorkheftrucks, die weinig lawaai maken en geen brandstoffen uitstoten. Onze experten komen graag ter plaatse langs om u te adviseren welk type heftruck het meest geschikt is voor uw uitdaging op vlak van goederenbehandeling.

Een oplossing voor elke uitdaging

Bij B-CLOSEkunt u niet alleen terecht voor de aankoop van heftrucks. Hebt u een heftruck nodig voor korte of lange termijn, met andere woorden: wilt u een heftruck huren of een heftruck leasen? Of misschien zoekt u tweedehands heftrucks? Heeft uw heftruck onderhoud nodig? Voor deze diensten kunt u ook rekenen op B-CLOSE. Ook uiteenlopende producten die u kunnen helpen bij het verplaatsen van goederen vindt u in ons ruime aanbod. Weet u niet goed wat u precies nodig hebt om uw logistiek zo efficiënt mogelijk te regelen? Dan adviseren onze deskundigen u met plezier. Stuur gewoon een e-mail, laat uw vraag achter via het contactformulier of neem rechtstreeks contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.