Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info

Nieuws

Awesome Blog

Hyster® belooft wereldwijde productiviteit met Big Trucks

Om klanten in de zware industrie van over de hele wereld van dienst te kunnen zijn, biedt Hyster Company nu zijn Big Truck-assortiment aan dat voldoet aan drie verschillende emissievoorschriften, zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit.

 

“Hyster®-heftrucks van meer dan 8 ton, containerhandlers en ReachStackers kunnen allemaal worden aangeschaft om te voldoen aan de emissievoorschriften van Stage III/Tier 3, Stage IV/Tier 4 of Stage V, afhankelijk van de lokale regels en vereisten”, bevestigt Jan Willem van den Brand, Director Big Truck Product Strategy & Solutions bij Hyster Europe.

“Voor onze klanten in de VS en landen die trucks nodig hebben die voldoen aan de Stage IV/Tier 4-norm, bieden wij zeer efficiënte Cummins-motoren met snelle cyclustijden”, zegt hij. “Voor de Europese landen hebben we deze uitzonderlijke productiviteitsniveaus gehandhaafd en daarbij tegelijkertijd voldaan aan de voorschriften van Stage V.”

“In feite bieden onze nieuwe Stage V-modellen ook een laag DEF-verbruik (Diesel Engine Fluid)”, zegt hij en legt hij uit dat de toevoeging van DEF noodzakelijk is om aan de Stage V-voorschriften te voldoen.

Hoogwaardige motoren met hoge koppelwaarden bij een laag toerental worden voor alle wereldwijde toepassingen gebruikt.  In de hele Big Truck-reeks heeft Hyster hierdoor elke heftruck en de hydraulica kunnen afstemmen op een lager motortoerental, waardoor de balans tussen brandstofverbruik en productiviteit verder is geoptimaliseerd.

Waar apparatuur nodig is die voldoet aan Stage V worden de Hyster®-heftrucks van meer dan 8 ton, containerhandlers en reachstackers uitgerust met de Stage V-conforme Mercedes-Benz 1000 en 1100-serie motoren. De exacte beschikbaarheid varieert per serie.

Voor Europese klanten zijn de motoren van Stage V een vereiste voor nieuwe 20-52 ton Hyster®-heftrucks, die na 1 januari 2019 zijn aangeschaft en nieuwe 8-18 ton trucks die na 1 januari 2020 zijn aangeschaft.  Stage IV-motoren kunnen worden geleverd met trucks die voor deze deadlines zijn besteld, met inachtneming van de uitzonderingsregeling.

Voor de Chinese markt blijft Hyster China Stage III-conforme motoren aanbieden, maar het streven is om in de toekomst apparatuur te leveren die voldoet aan de komende China Stage IV-regelgeving.

“Overal ter wereld waar onze klanten gevestigd zijn, zal Hyster® Big Trucks een uitzonderlijk productiviteitsniveau bieden en helpen de totale bedrijfskosten te verlagen”, zegt Jan Willem. “Of het nu gaat om de verwerking van containers in een Zwitserse railterminal, hete metalen platen in een Turkse staalfabriek of papierrollen in Californië, wij kunnen leveren.”