Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info

Nieuws

Awesome Blog
NEW COMPACT STACKERS FROM HYSTER_B_Aangepast

NIEUWE COMPACTE STAPELAARS VAN HYSTER

Hyster Europe heeft een nieuwe reeks compacte stapelaars gelanceerd voor het stapelen, opslaan, transporteren of picken in krappe ruimtes.

 

“De nieuwe Hyster®-stapelaars zijn eenvoudig te bedienen en te manoeuvreren in toepassingen waar weinig ruimte beschikbaar is, vooral in smalle gangpaden”, zegt Monica Radavelli, Warehouse Product Manager voor Hyster Europe.  “De veelzijdige S1.0E-1.2E-serie kan ladingen tot 1,2 ton tot een hoogte van 2,38 m heffen, of lichtere ladingen tot een hoogte van maximaal 4,18 m. De stapelaars zijn betrouwbaar, terwijl ze de kosten onder controle houden en minder energie verbruiken.”

Supermarkten of de detailhandel, bijvoorbeeld doe-het-zelfzaken, zullen naar verwachting profiteren van de verbeterde productiviteit in opslagruimten, waarbij chauffeurs de goederen sneller kunnen opslaan en ophalen, met minder productschade.

“De nieuwe compacte Hyster®-stapelaars hebben meerdere toepassingen en zijn ideaal voor het transporteren van goederen van of naar een ontvangstdok of rangeerterrein en voor ondersteuning bij het samenstellen van pakketten, assemblage, productieprocessen of lijnaanvoeractiviteiten”, aldus Monica. “De vorken kunnen ook worden aangepast aan een ergonomische werkhoogte voor orderverzameling.”

De chauffeurs kunnen sneller werken dankzij een goed zicht door de mast en kunnen de vorken duidelijk zien wanneer ze lasten verzamelen en plaatsen. Nauwkeurige hefcontroles dragen verder bij aan snellere cycli en minder productschade. De rijsnelheid is beperkt tot 6 km/u.

Het frame en de kappen van de stapelaar hebben een robuust ontwerp. De afgedichte stekkers en hoge mate van bescherming tegen binnendringing voor de elektrische componenten verhogen de algemene betrouwbaarheid, zoals verwacht van alle Hyster®-apparatuur, en de modellen zijn eenvoudig te onderhouden.

Verkrijgbaar met een eentraps FFL-mast (Full Free Lift) of twee-traps NFL-mast (Non-Free Lift), biedt Hyster Europe een aantal aanpassingsopties, waaronder toegang tot het toetsenblok, koelhuisversies, verschillende opties voor last- en aandrijfwielen, Hyster Tracker met draadloze toegang of draadloze controlefunctionaliteit en meer.

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks. Met de oprichting van een onze 100 % Belgische vennootschap willen wij dicht bij onze klanten staan en actief meezoeken naar de meest geschikte oplossing voor elke specifieke logistieke situatie (CUSTOMISED LOGISTIC SERVICES & EQUIPMENT). Contacteer ons voor meer info via rental{@}b-close.be of info@b-close.be