Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info

Waarom Hyster?

Hyster

  • Magazijntoestellen, heftrucks en bigtrucks tot 52 ton capaciteit
  • Ontworpen voor het zware werk
  • Nieuwste technologische ontwikkelingen aanwezig
  • Minimale impact op het milieu

Hyster UT Series

Hyster UT back to basics vierkant logo

  • Nieuwe, betaalbare heftrucks
  • Thermische en elektrische heftrucks
  • Eenvoudig in gebruik
  • Gemakkelijk in onderhoud

Hyster® is de producent van een uitgebreid assortiment warehousing equipment, industriële heftrucks, containerhandlers en reachstackers. Het productgamma beschikt over meer dan 140 verschillende soorten trucks voor al uw behoeften op het gebied van material handling. Met productievestigingen over de hele wereld is Hyster® een van de bekendste namen binnen de branche, met een reputatie op het gebied van duurzame hefapparatuur die teruggaat tot de jaren 1920. Voor de verdeling van de heftrucks doet Hyster® een beroep op een netwerk van distributeurs waarvan B-CLOSE nv de officiële verdeler is voor België. (B-CLOSE = 1 van de 3 Hyster® GOLD DEALERS in EMEA)

Heftrucks

De heftrucks met diesel- of LPG-motor van Hyster® hebben een reputatie van wereldklasse op het gebied van sterkte en duurzaamheid in de zwaarste industriële toepassingen.

Containertrucks

De speciale containertrucks van Hyster® bieden capaciteiten tot 52 ton, maar ook een hoge betrouwbaarheid, uitzonderlijke prestaties en lage bedrijfskosten.

Pallettrucks

Pallettrucks zijn ideaal voor intensieve en lichte werkzaamheden. B-CLOSE biedt zowel elektrische pallettrucks als handpallettrucks van Hyster® aan.

Stapelaars

De magazijnstapelaars van Hyster® zijn ergonomisch ontworpen voor een maximale productiviteit bij het plaatsen van goederen op lage of middelhoge stellages.

Orderpickers

B-CLOSE heeft een uitgebreide serie orderverzamelaars met diverse opties waarmee verschillende samenstellingen mogelijk zijn.
reachtrucs

Reachtrucks

Hyster®-reachtrucks zijn de nieuwe maatstaf voor werkzaamheden in magazijnen. Ze zijn ideaal voor het op hoogte oppakken van pallets in smalle gangpaden.

Smallegangentrucks

Perfect voor werkzaamheden in zeer smalle gangpaden met zeer hoge stellages. U kan kiezen uit diverse modelconfiguraties, mastopties en hefhoogten.

Trekkers

De trekkers van Hyster® zijn ideaal voor de auto- en technische industrie en voor andere werkzaamheden bij productiebanden.

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring

Aanbiedingen op maat

Flexibele, innovatieve oplossingen

Persoonlijke, kwalitatieve aanpak

producten

Uitgebreid gamma producten

Onafhankelijke dealer

Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte, Continental

Verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks en big trucks

Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)

service

Kwalitatieve service

Meer dan 125 techniekers tot uw dienst

Regionale klantendiensten

Nationale dekking

Vlootbeheer

VCA & Sigma gebrevetteerde technici

verhuur

Verhuur

Huur per dag, per week of per maand

Zeer uitgebreid gamma

Kwaliteit van Hyster

Snelle levering

Geen onverwachte kosten

Onze merken

hyster-75x75

Heftrucks van Hyster: robuust en intelligent

Zoekt u producten van Hyster? Elektrische heftrucks, diesel- of lpg-trucks, allerlei magazijnapparatuur zoals pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, orderverzameltrucks en smallegangentrucks of vorkheftrucks met hoge capaciteit? Dan bent u bij B-CLOSE aan het juiste adres. Hyster is wereldwijd gekend als hoogst betrouwbare naam binnen de branche van heftrucks. Ze beschikken over een van de meeste uitgebreide en complete assortimenten in de markt en ook ijveren ze er met hun brede aanbod voor een oplossing te kunnen bieden voor alle uitdagingen wat betreft material handling. Uw goederenbeweging stroomlijnen, de efficiëntie verbeteren en de kosten omlaagbrengen zijn daarbij de belangrijkste drijfveren.

 

Duurzame hefapparatuur sinds 1920

Of u nu een standaardmodel nodig hebt of eerder op zoek bent naar een machine voor een zeer specifieke logistieke situatie, met Hyster kunt u gegarandeerd de klus klaren. Hoe is het merk nu precies uitgegroeid tot een van bekendste namen op de markt van vorkliften en magazijnapparatuur?  Hyster® is een Amerikaans succesverhaal dat stamt uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Het was in 1929 dat de Willamett-Ersted Company zich vormde in de Pacific Northwest als producent van houtkapapparatuur. Een van de eerste heftrucks van het bedrijf was een lier- of hijslogger, een ‘hyster’ genaamd. De naam sloeg aan en in 1934 kreeg het bedrijf de naam Willamette-Hyster. Eén klant, één vrachtwagen, één oplossing per keer, en op die manier groeide het bedrijf stilaan uit tot het bedrijf dat het vandaag is. De legendarische kwaliteit en duurzaamheid van Hyster-trucks zorgden immers al snel voor een goede reputatie die zich over de hele wereld verspreidde. Tegenwoordig staat Hyster bekend als een sterke partner die innovatieve oplossingen voor materials handling creëert voor klanten over de hele wereld. Het bedrijf beschikt dan ook over productievestigingen over de hele wereld. Kwaliteit en betrouwbaarheid, ergonomie en ongeëvenaarde prestaties staan daarbij steeds voorop.

 

Exclusieve verdeler van Hyster heftrucks en magazijntoestellen

Hyster doet beroep op een netwerk van distributeurs voor de verdeling van hun heftrucks. Voor België werd gekozen voor B-CLOSE nv als officiële verdeler. Wilt u advies van experts bij uw keuze van toestel? Dan helpen onze adviseurs u met plezier om de juiste vorklift voor de logistieke situatie te vinden. Vraag meer informatie aan via onze website, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen.