Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info
B-CLOSE biedt een compleet gamma innovatieve reinigingsmachines aan voor gebouw- en buitenreiniging. Bij de keuze van het voor u optimale toestel houden we rekening met diverse factoren, zoals het vereiste oppervlakterendement (van 1.400 tot zelfs 25.000 m²/u).

Wilt u de klemtoon leggen op milieuvriendelijke reiniging? Dan hebben we waterbesparende machines en toestellen voor u die reinigingsmiddelen overbodig maken. Is echter hygiëne voor u de belangrijkste vereiste? Kies dan voor een reinigingsmachine waarvan de tank is bekleed met een bacterie- en schimmelremmende laag. Voor elke vraag hebben wij een geknipte oplossing.

reinigingsmachines-1heftruck-1-V02

Schrobmachines (achterloop en opzit)

reinigingsmachine

Veeg- en veeg-zuigmachines (achterloop en opzit)

reinigingsmachines

Gecombineerde veeg- en schrob-zuigmachines

reinigingsmachine

Automatisch ledigen van een tank

Er zijn tal van specifieke toepassingen en uitvoeringen beschikbaar. Benieuwd welke reinigingsmachine de beste keuze is voor uw bedrijf of dienst? Contacteer ons.

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring

Aanbiedingen op maat

Flexibele, innovatieve oplossingen

Persoonlijke, kwalitatieve aanpak

producten

Uitgebreid gamma producten

Onafhankelijke dealer

Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte, Continental

Verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks en big trucks

Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)

service

Kwalitatieve service

Meer dan 125 techniekers tot uw dienst

Regionale klantendiensten

Nationale dekking

Vlootbeheer

VCA & Sigma gebrevetteerde technici

verhuur

Verhuur

Huur per dag, per week of per maand

Zeer uitgebreid gamma

Kwaliteit van Hyster

Snelle levering

Geen onverwachte kosten

Onze merken

New Hyster logo

B-CLOSE, uw partner in reinigingsmachines

Bent u op zoek naar de geschikte toestellen voor gebouw- en buitenreiniging? Bij B-CLOSE vindt u een ruime selectie reinigingsmachines  in verschillende uitvoeringen. De keuze van toestel(len) is afhankelijk van welk belang u hecht aan criteria als milieuvriendelijkheid en hygiëne en houdt uiteraard rekening met de toepassingen waarvoor u de machine nodig hebt. Met onze jarenlange kennis en ervaring zijn B-CLOSE deskundigen in staat om advies te verlenen op maat van uw onderneming.

 

Optimaal schoonmaakresultaat

B-CLOSE biedt een ruim gamma aan reinigingsmachines aan. Zowel schrobmachines, veegmachines, veeg-zuigmachines en gecombineerde veeg- en schrob-zuigmachines behoren tot ons aanbod.

Wilt u de vloer van uw onderneming op een eenvoudige, vlotte en grondige manier (laten) schoonmaken? Dat kan met een schrobmachine. Vooral bij het reinigen van aanzienlijke oppervlaktes zijn schrobmachines ideaal. Met een schrobmachine kunnen allerlei soorten vloeren gereinigd worden, zoals betonnen vloeren, houten vloeren, tegelvloeren en parket. Bovendien zorgt een schrobmachine ook voor een aanzienlijke tijdswinst, aangezien grote oppervlaktes in een mum van tijd worden gereinigd. Voor een optimaal eindresultaat zonder veel lawaai zijn schrobmachines de perfecte oplossing.

Hebt u last van grote hoeveelheden los vuil? Dan is een veegmachine wellicht meer iets voor u. Een veegmachine wordt ingezet voor het borstelen van vloeren, straten of stoepen zonder gebruik te maken van water of zeep. De veegmachine beschikt over borstels die het vuil bijeen borstelen en een zuigsysteem om vervolgens het vuil te absorberen. Ook hier bestaan er verschillende soorten met verschillende specificaties.

 

Contacteer B-CLOSE

Heeft uw magazijnruimte, garage, winkel, oprit, showroom, kantine, sporthal, … een grondige schoonmaakbeurt nodig? Met de reinigingsmachines van B-CLOSE is de klus zo geklaard! Interesse? Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan. Voor vragen of extra informatie, contacteer ons gerust via mail, laat uw vraag achter via het contactformulier of kom langs in uw dichtstbijzijnde vestiging.