Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info
De serie orderverzamelaars voor laag, middelhoog en hoog niveau van Hyster® zijn zodanig ontworpen dat het heel eenvoudig wordt voor u als bestuurder om orders te verzamelen. De orderpickers van Bulmor zijn speciaal gebouwd voor het efficiënt verzamelen van grote en/of zware materialen, zoals bv. grote houten of metalen platen.

B-CLOSE heeft een uitgebreide serie orderverzamelaars met diverse opties waarmee verschillende samenstellingen mogelijk zijn. Zo kan elke klant de meest geschikte machine vinden voor zijn toepassing.

K1.0L / M / H

Afhankelijke orderpickers die de kosten laag houden bij tijdgevoelige toepassingen 1000kg

LO1.0-2.5

Lagere operationele kosten dankzij de betrouwbare low level orderpickers van Hyster 1000kg - 2500kg

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring

Aanbiedingen op maat

Flexibele, innovatieve oplossingen

Persoonlijke, kwalitatieve aanpak

producten

Uitgebreid gamma producten

Onafhankelijke dealer

Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte, Continental

Verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks en big trucks

Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)

service

Kwalitatieve service

Meer dan 125 techniekers tot uw dienst

Regionale klantendiensten

Nationale dekking

Vlootbeheer

VCA & Sigma gebrevetteerde technici

verhuur

Verhuur

Huur per dag, per week of per maand

Zeer uitgebreid gamma

Kwaliteit van Hyster

Snelle levering

Geen onverwachte kosten

Onze merken

New Hyster logo

B-CLOSE, uw partner in orderpickers

Op zoek naar de gepaste heftruck om goederen te ontvangen, klaar te zetten en te verzamelen in uw magazijn? Bij B-CLOSE kunt u terecht voor orderpickers aangepast aan de noden van uw bedrijf. B-CLOSE is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks. Bij ons vindt u een rijk arsenaal aan orderpickers, maar ook andere vorklifttypes. Met onze jarenlange ervaring staan wij met plezier voor u klaar met advies op maat van uw onderneming.

Welke orderpickers vindt u bij B-CLOSE?

Orderpickers zijn er wanneer u vlot en veilig goederen in uw magazijn wilt verplaatsen. Dankzij een energie-efficiënt ontwerp, een straf remvermogen en een ideale rijsnelheid kunt u zeer nauwkeurig te werk gaan. Er bestaan twee grote categorieën, die u afhankelijk van uw wensen kunt inzetten in uw bedrijf:

Laagniveau orderverzamelaars zijn de echte werkpaarden van uw magazijn. Vaak hebben ze lange vorken die een hoge stabiliteit garanderen. U kunt uw orderverzamelaar voorzien van een vork naargelang uw wensen. De orderpicker van Hyster is stevig gebouwd en voorzien van betrouwbare onderdelen. Met een maximale snelheid van 13 km/u en verschillende laadcapaciteiten verzekert u telkens een vlotte werkwijze, naargelang de noden van uw bedrijf.

Middel- en hoogniveau orderverzamelaars zijn sterke machines met een robuust ontwerp om  de machine én de gebruiker ervan te beschermen tegen mogelijke botsingen en schade. Op die manier kunt u ook verticaal met een gerust hart te werk gaan. Uw orderpicker krijgt een grotere levensduur dankzij de regeneratieve remmen. Die verzekeren minder slijtage van de handrem en bijgevolg minder onnodige hitte uit de motor. Ideaal dus om uw orderpickers een lang leven te geven!

Een oplossing op maat van uw organisatie

Bij B-CLOSE kunt u terecht terecht voor de aankoop van uw orderpickers. Hebt u een specifieke vorklift nodig voor uw organisatie? Of hebt u die slechts tijdelijk nodig, op korte of lange termijn? Misschien zoekt u tweedehands orderpickers? B-CLOSE staat voor u klaar met advies op maat van uw specifieke wensen. Aarzel dus niet om ons te contacteren. Dat kan via e-mail, een contactformulier of door rechtstreeks contact op te nemen met de dichtstbijzijnde vestiging.