Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info
De nieuwe, robuuste Hyster®-reachtruck zijn gedreven door innovatie en ontworpen voor efficiëntie. Ze zijn ideaal voor het op hoogte oppakken van pallets in smalle gangpaden. Hyster®-reachtrucks zijn de nieuwe maatstaf voor werkzaamheden in magazijnen.

De reachtrucks werken op grotere hoogte en hebben een uitstekende stabiliteit. Ze bieden een beter zicht en betere wendbaarheid waardoor u meer controle heeft. De gloednieuwe reachtrucks zijn gebouwd volgens de kwaliteitskenmerken van Hyster®: robuust, intelligent, betrouwbaar en efficiënt.

De serie Hyster®-reachtrucks bestaat uit zeven modellen: van 1,4 tot 2,5 ton, met keuze uit vier chassislengtes. Zo heeft u de keuze uit meer opties en kan u de machine aanpassen aan de vereisten van alle binnentoepassingen.

R1.0-1.4E

Een reachtruck gebouwd om te werken in smalle gangpaden 1400kg

R1.4-2.5

Ontdek de binnenkant - de beste Hyster®-reachtruck ooit 1400kg - 2500kg

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring

Aanbiedingen op maat

Flexibele, innovatieve oplossingen

Persoonlijke, kwalitatieve aanpak

producten

Uitgebreid gamma producten

Onafhankelijke dealer

Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte, Continental

Verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks en big trucks

Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)

service

Kwalitatieve service

Meer dan 125 techniekers tot uw dienst

Regionale klantendiensten

Nationale dekking

Vlootbeheer

VCA & Sigma gebrevetteerde technici

verhuur

Verhuur

Huur per dag, per week of per maand

Zeer uitgebreid gamma

Kwaliteit van Hyster

Snelle levering

Geen onverwachte kosten

Onze merken

New Hyster logo

B-CLOSE, uw partner in reachtrucks

Op zoek naar een degelijke reachtruck? Een goede reachtruck behoudt de ideale verhouding tussen flexibiliteit en stabiliteit. U wilt immers vlot kunnen besturen, draaien en heffen, zonder dat die taken de stabiliteit van uw vorklift verminderen. Bij B-CLOSE bent u daarvoor aan het juiste adres: met onze jarenlange ervaring staan wij voor u klaar met advies op maat.

 

Reachtrucks bij B-CLOSE: aanpasbaar aan de bestuurder

Een reachtruck is ideaal wanneer u in smalle gangen een groot bereik nodig hebt. Ze zijn ideaal voor hoge rekken of moeilijk bereikbare plaatsen. Perfect voor een vlotte omgang met uw lading, zeker in scenario’s waar u het FIFO-principe toepast. Het relatief compacte ontwerp van reachtrucks verzekert een vlot verkeer in beide richtingen, zonder te moeten inboeten aan hoogte.

De reachtrucks zijn intuïtief ontworpen: de eenvoudige besturing zorgt ervoor dat u vlot te werk kunt gaan. Bovendien is die verstelbaar naargelang uw wensen. Het flexibele design legt steeds de focus op de bestuurder. De mast beschermt u met een stevig rooster, terwijl u nog steeds een ruim zicht hebt. Waar uw zicht toch niet voldoende is, laat het handige, optionele, camerascherm u toe precies te handelen. Daarnaast laat ook het besturingsdisplay met touchscreen een vlotte besturing toe.

Om nog beter in te spelen op uw specifieke noden, zijn de reachtrucks van Hyster beschikbaar in verschillende hefvermogens, hoogtes en accucapaciteiten. Het energie-efficiënte design van de motor verzekert een laag verbruik dat niet raakt aan de efficiëntie van de machine. Relatief hoge snelheden tot 14 km/u, een vlotte hefsnelheid en een snelle verandering van richting gegarandeerd – ideaal voor uw magazijn!

 

Een oplossing op maat van uw bedrijf

Bij B-CLOSE helpen onze experts u met plezier in uw zoektocht naar de ideale reachtruck. Ook voor andere vorkliften kunt u bij ons terecht. Met onze veertig jaar ervaring staan wij klaar om voor u de perfecte orderverzamelaars, vorkheftrucks, trekkers, pallettrucks of stapelaars te vinden. B-CLOSE staat voor u klaar met advies op maat van de noden van uw organisatie. Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren. Dat kunt u via e-mail, een contactformulier of door rechtstreeks contact op te nemen met de dichtstbijzijnde vestiging.