Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info
De smallegangentrucks (VNA) van Hyster® zijn geschikt voor werkzaamheden op volle opslaglocaties. Met de smallegangentrucks kan u als bestuurders de opslagcapaciteit optimaliseren en pallets bij zeer intensieve werkzaamheden efficiënt oppakken.

U kan kiezen uit diverse modelconfiguraties, mastopties en hefhoogten. Zo vindt u altijd de juiste oplossing voor uw specifieke toepassingen. De VNA-trucks van Hyster® zijn perfect voor werkzaamheden in zeer smalle gangpaden met zeer hoge stellages.

C1.0-1.5

De sterkste, hoogste en betrouwbaarste VNA in de industrie 1000kg - 1500kg

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring

Aanbiedingen op maat

Flexibele, innovatieve oplossingen

Persoonlijke, kwalitatieve aanpak

producten

Uitgebreid gamma producten

Onafhankelijke dealer

Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte, Continental

Verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks en big trucks

Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)

service

Kwalitatieve service

Meer dan 125 techniekers tot uw dienst

Regionale klantendiensten

Nationale dekking

Vlootbeheer

VCA & Sigma gebrevetteerde technici

verhuur

Verhuur

Huur per dag, per week of per maand

Zeer uitgebreid gamma

Kwaliteit van Hyster

Snelle levering

Geen onverwachte kosten

Onze merken

New Hyster logo

Win opslagruimte met de smallegangentruck

Een smallegangentruck mag natuurlijk niet ontbreken in uw magazijnapparatuur. Dit type apparatuur biedt de ideale oplossing om goederen te stockeren in smalle en zeer hoge gangen. Ze kunnen uw ladingen nog hoger plaatsen, ook grote ladingen. Ontdek bij B-CLOSE naast dit type trucks ook allerlei andere magazijnapparatuur waarmee uw goederenbehandeling van een leien dak loopt.

 

De meest effectieve oplossing om meer goederen te stockeren

In uw magazijnruimte is elke vierkante meter die u wint ruimte waarop u meer goederen kunt opslaan. Maar niet alleen de oppervlakte telt, ook de hoogte. Wilt u de opslagruimte maximaliseren binnen dezelfde magazijnoppervlakte, dan moet u in de hoogte werken. Als u daarbij ook overstapt op smalle gangpaden en investeert in een aangepaste heftruck geschikt voor smalle gangen, wint u nog meer opslagruimte. De ideale oplossing is dan ook de smallegangentruck.

 

B-CLOSE, uw partner voor alle magazijnapparatuur

Wilt u de productiviteit maximaliseren en tijdverlies en kosten minimaliseren? Uw goederen op de meest effectieve manier stockeren doet u met een smallegangentruck. Ontdek bij B-CLOSE de verschillende modellen en hun specificaties en vraag vandaag nog uw offerte aan! Hulp nodig? Dan kunt u rekenen op advies van onze experten. Ook voor allerlei andere heftrucks, pallettrucks, stapelaars, containertrucks, orderpickers en meer apparatuur om uw goederenbehandeling te optimaliseren bent u aan het juiste adres bij B-CLOSE.