Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info

Waarom Utilev?

  • Nieuwe, betaalbare heftrucks
  • Eenvoudig in gebruik
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Beschikbaar vanaf 12.000 euro

Utilev heftrucks, eenvoudig in gebruik, gemakkelijk in onderhoud en betaalbaar. Deze heftrucks worden gebouwd onder supervisie van en in samenwerking met HYG – de producent van Hyster® heftrucks. Utilev biedt een betrouwbare en rendabele oplossing voor intern transport in diverse industrieën. Dit vooral wanneer gebruikers genoeg hebben aan machines zonder geavanceerde functionaliteit of voorzetapparatuur en voor situaties waar de toestellen niet intensief gebruikt worden.
Het Utilev gamma is eenvoudig te bedienen en te onderhouden en wordt geleverd met standaardgaranties en een uitgebreide beschikbaarheid van onderdelen.

Waarom kiezen voor Utilev?

B-Close_Iconen-11

Eenvoudig in gebruik

Het ergonomische bestuurderscompartiment heeft dezelfde indeling als een auto waardoor de bestuurder comfortabel kan werken en minder snel moe wordt tijdens de werkzaamheden. Met diverse standaardkenmerken en opties kan de truck aangepast worden aan de gewenste vereisten.
B-Close_Iconen-12

Gemakkelijk in onderhoud

Dankzij de eenvoud van onderdelen kan onderhoud snel en eenvoudig worden uitgevoerd, ook wanneer er geen computer, laptop of diagnoseapparatuur beschikbaar is.
B-Close_Iconen-07

Betaalbaar

Door het gebruik van bewezen hoogwaardige en robuuste onderdelen, efficiënte filtering en een uitstekende koeling zijn de Utilev trucks betrouwbaar in gebruik en minder slijtagegevoelig. Samen met de snelle beschikbaarheid van rendabele vervangingsonderdelen dalen hierdoor de vereisten en kosten voor service en onderhoud.
B-Close_Iconen-14

Dienst na verkoop

De mobiele techniekers van B-CLOSE zijn gespecialiseerd in het op punt stellen van Hyster® heftrucks op de Belgische markt. Dezelfde gekwalificeerde techniekers staan ook in voor het onderhoud en het herstellen van de Utilev trucks waardoor zeer hoge standaarden gewaarborgd worden.

Utilev gamma

Wilt u meer te weten komen over het Utilev gamma? Contacteer ons voor meer informatie.

Onze merken

New Hyster logo

Utilev heftrucks: duurzaam én budgetvriendelijk

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke vorklift? Een exemplaar dat zowel op korte als op lange termijn budgetvriendelijk is? Dan zijn Utilev heftrucks wat u zoekt. De robuuste buitenkant biedt u een veilige besturing én krachtige prestaties. Maar ook de binnenkant zorgt ervoor dat uw heftruck bijzonder lang meegaat: dankzij het hoogwaardige koelsysteem en de schone motoren kunt u zonder zorgen langdurig blijven rijden – en heffen.

Robuust design met oog voor de bestuurder

Het robuuste ontwerp van de Utilev heftrucks moet zeker niet inboeten voor zijn gebruiksgemak. De bestuurderscabine is ergonomisch ontworpen. Brede handvaten aan beide kanten laten u toe aan beide kanten af te stappen: wat voor u het makkelijkst is. Bovendien is de besturing herkenbaar: zo bent u snel vertrouwd met de besturing en kunt u vlot aan de slag. De ondersteunende stoel en het aanpasbare stuur geven u een optimaal comfort. Dat maakt de vorkheftrucks ideaal voor langdurig gebruik.

Om het duurzame karakter van uw Utilev heftrucks nog beter te ondersteunen, is een makkelijke en vlotte reparatie cruciaal. Dat kan dankzij het intuïtieve ontwerp: alle onderdelen zijn eenvoudig en snel te herstellen of vervangen. Het ingebouwde dashboarddisplay verwittigt u trouwens tijdig wanneer uw toestel nood heeft aan reparatie.

Om nog beter aan te sluiten bij uw wensen kunt u uw Utilev heftrucks voorzien van verschillende opties: van aangepaste vorklengtes en voorfilters tot lucht- of volrubberbanden en zwaardere accu’s. Daarnaast zijn bepaalde modellen beschikbaar met andere aandrijvingen: LPG, diesel of Dual-Fuel Power. Bovendien vindt u in het brede gamma aan capaciteiten zeker wat u zoekt: van lichtere, wendbare 1750 kg-toestellen tot de zwaardere machines met een laadvermogen van 3500 kg. Alles hangt af van uw wensen. Een vorklift van Utilev: gebruiksvriendelijk en goed voor uw portefeuille.

Vind het model dat bij u past: bij B-CLOSE

Utilev heftrucks worden gebouwd in samenwerking met HYG, de producent van Hyster-vorkliften. In België werd B-CLOSE nv verkozen als officiële verdeler. Bent u op zoek naar een vorklift op maat van uw noden en wensen? Dan bent u bij B-CLOSE aan het juiste adres. Ons team van adviseurs staat voor u klaar om de vorklift te vinden die het best past bij uw logistieke situatie. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op onze website of contacteer een van onze vestigingen via e-mail of telefoon.