Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info
De juiste voorzetapparaten maken uw vorkheftrucks multifunctioneel en drijven hun rendement fors op. De mogelijkheden zijn talrijk, van relatief eenvoudige standaardoplossingen tot voorzetapparatuur op maat. Wij helpen u graag om de apparaten te kiezen die het best voldoen aan uw noden.

We werken daarvoor samen met een aantal geselecteerde leveranciers waar we het volste vertrouwen in hebben. Hun producten voldoen aan onze strengste kwaliteitseisen. Ook veiligheid speelt daarin een rol. We kiezen bv. steeds voor technieken die een vrij zicht voor uw chauffeurs waarborgen. De uiteindelijke keuze van leverancier is uiteraard aan u.

Er zijn tal van degelijke standaardoplossingen op de markt. Vraagt uw product om een aangepaste behandeling? Geen probleem: we kunnen ook voorzetapparatuur ombouwen voor uw specifieke toepassingen.

Vaak voorkomende voorzetapparaten
Voorzetapparatuur
Rotators en zijdelingse kiptoestellen
Voorzetapparatuur
Push-pulls (ladingafduwers)
Voorzetapparatuur
Diverse klemmen (al dan niet draaibaar): rollenklemmen, vorkenklemmen, stenenklemmen, balenklemmen, witgoedklemmen, kartonklemmen, dozenklemmen

Voorzetapparatuur
Voorzetapparaten op maat
Side shifter
Sideshifters en meervoudige sideshifters
Vorken
Diverse vorken: telescoopvorken, conveyervorken, weegvorken, …
Vorkverstellers
Vorkverstellers en meervoudige vorkverstellers
lastbeschermrek
Toebehoren zoals vorkenborden en lastbeschermrekken
kraanarm
kraanarmen
Draagdoornen
Draagdoornen
Schepbak
Schepbakken
Haal maximaal rendement uit uw heftrucks.
Contacteer ons voor de optimale voorzetapparatuur.

OOK INTERESSANT VOOR U:

> Zijladers van Bulmor

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring

Aanbiedingen op maat

Flexibele, innovatieve oplossingen

Persoonlijke, kwalitatieve aanpak

producten

Uitgebreid gamma producten

Onafhankelijke dealer

Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte, Continental

Verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks en big trucks

Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)

service

Kwalitatieve service

Meer dan 125 techniekers tot uw dienst

Regionale klantendiensten

Nationale dekking

Vlootbeheer

VCA & Sigma gebrevetteerde technici

verhuur

Verhuur

Huur per dag, per week of per maand

Zeer uitgebreid gamma

Kwaliteit van Hyster

Snelle levering

Geen onverwachte kosten

Onze merken

New Hyster logo

Voorzetapparatuur bij B-CLOSE

Wilt u meer uit uw heftruck halen? Ontdek het grote assortiment aan voorzetapparatuur bij B-CLOSE. Zo zorgt u dat uw heftruck eindeloze mogelijkheden biedt en een multifunctioneel karakter krijgt. Het gamma aan voorzetapparatuur bij B-CLOSE omvat al enkele standaardoplossingen, maar wij bouwen ook de stukken om naar uw specifieke noden. De voorzetapparatuur van B-CLOSE voldoet ook aan de strengste kwaliteitseisen en garandeert u en uw werknemers optimale veiligheid bij het gebruik.

 

Kies voor voorzetapparatuur

Heeft u een heftruck of bent u van plan een heftruck aan te schaffen? Maar vindt u niet exact wat u nodig heeft? Bij B-CLOSE kunt u terecht voor een ruime selectie standaard en op maat gemaakte voorzetapparaten. Op die manier kunt u uw heftruck volledig personaliseren naar uw noden. Tot ons aanbod behoren talloze kant-en-klare voorzetstukken die een oplossing bieden voor uiteenlopende logistieke situaties. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor custom voorzetstukken, die volledig volgens uw wensen worden gebouwd.

Er zijn heel wat mogelijkheden op de markt om uw heftruck maximaal te benutten. Zo zijn er sideshifters en meervoudige sideshifters, vorkverstellers en meervoudige vorkverstellers, rotators en zijdelingse kiptoestellen, diverse klemmen (al dan niet draaibaar), diverse vorken, push-pulls (ladingafduwers), kraanarmen, draagdoornen, schepbakken, toebehoren zoals vorkenborden en lastbeschermrekken en voorzetapparaten op maat. Met de juiste voorzetapparatuur kunt u uw heftruck personaliseren en uw transport optimaliseren.

 

Vakmanschap bij B-CLOSE

Bij B-CLOSE is vakmanschap verzekerd. Of u nu kiest voor op maat gemaakte voorzetapparatuur of gestandaardiseerde stukken, u kunt rekenen op topkwaliteit. Naast goede materialen streven we ook na de best mogelijke service te bieden en houden we graag rekening met al uw wensen en noden. Wenst u meer informatie? Contacteer ons via de website, stuur ons een e-mail, neem telefonisch contact op of bezoek ons in een van onze vestigingen.