Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info
Zijladers zijn ideaal voor intern transport van lange en zware lasten in beperkte ruimtes of door smalle gangen. De zijladers van Bulmor zijn speciaal ontwikkeld voor de hout-, metaal-, en plasticindustrie. Door hun aangepaste bouw verminderen ze schade aan lasten en gebouwen aanzienlijk. Bovendien is er minder personeel nodig om zware lasten te transporteren.

  • Robuuste zijladers en meerwegzijladers
  • Ontworpen voor zware en lange ladingen
  • Zeer duurzame machines
  • Compacte toestellen

Bulmor zijladers worden in Oostenrijk geproduceerd en het merk kwam tot stand door een samensmelting van verschillende topmerken. Dankzij de integratie van Jumbo, Irion, en Lancer beschikt Bulmor over meer dan 30 jaar expertise in het produceren van klantspecifieke zijladers en meerwegzijladers. Bulmor is één van de meest performante en robuuste merken beschikbaar op de markt en voor de verkoop en dienst-na-verkoop beroepen ze zich op B-CLOSE om hun Belgische klanten in de watten te leggen.
foto's Bulmor

Standaard zijladers

Zijladers laten u toe om lange lasten gemakkelijk te transporteren. Met een traditionele heftruck lukt dat niet. U kan eenvoudigweg niet door een poort of veroorzaakt onveilige situaties op interne gangpaden als u deze lasten in de breedte zou transporteren. De Bulmor zijladers hebben een hefvermogen van 3 tot 8 ton.

foto's Bulmor2

Zwarelastzijladers

De zijladers voor zware lasten zijn op dezelfde manier gebouwd als standaard zijladers, maar zijn robuuster en in staat om nog zwaardere lasten te transporteren (10 tot 25 ton).

foto's Bulmor3

Meerrichtingszijladers

Deze zijladers kunt u in 4 richtingen bewegen: voor, achter en zijwaarts in twee richtingen. Dat maakt het bv. makkelijker om met een lange last tot dicht bij een stelling te rijden en op de gewenste hoogte te tillen. Ook in magazijnen met weinig manoeuvreerruimte zijn deze machines onmisbaar.

Waarom kiezen voor B-CLOSE?

ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring

Aanbiedingen op maat
Flexibele, innovatieve oplossingen
Persoonlijke, kwalitatieve aanpak
producten

Uitgebreid gamma producten

Onafhankelijke dealer
Hyster, Utilev, Carer, Bulmor, Charlatte, Continental
Verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks en big trucks
Gecertificeerde occasie heftrucks (Hyster Approved Used)
service

Kwalitatieve service

Meer dan 110 techniekers tot uw dienst
Regionale klantendiensten
Nationale dekking
Vlootbeheer
VCA & Sigma gebrevetteerde technici
verhuur

Verhuur

Huur per dag, per week of per maand
Zeer uitgebreid gamma
Kwaliteit van Hyster
Snelle levering
Geen onverwachte kosten

Onze merken

New Hyster logo

Zijladers, dé oplossing voor uw bedrijf

Beschikt u over een heftruck of overweegt u een heftruck aan te schaffen, maar heeft u een magazijn dat moeilijk bereikbaar is en heel wat smalle gangen heeft? Dan bieden zijladers het antwoord op uw problemen. Zijladers laten u toe om zware en lange goederen te transporteren, daar waar een traditionele heftruck tekort komt. Complexe logistieke taken kunnen door een zijlader makkelijk opgelost worden zonder schade aan te richten aan het magazijn of de omgeving.

Koop nu uw ideale zijlader

Bent u op zoek naar een zijlader? Dan zorgt B-CLOSE voor al uw wensen. Deze zijladers kunt u in het aanbod vinden van B-CLOSE:

  • Standaard zijladers: deze beschikken over een hefvermogen van 3 tot 8 ton en zijn ideaal om te gebruiken in een nauwe gang of magazijn;
  • Zware last zijladers: deze zijn op dezelfde manier gebouwd als de standaard zijladers, maar zijn speciaal ontworpen om zware materialen te transporteren. Zo kunnen ze wel tot 25 ton vervoeren;
  • Meerrichtingszijladers: dit zijn zijladers die in 4 richtingen kunnen bewegen (meerwegzijladers). Zo kunt u naar voor, achter, maar ook links en rechts rijden. Ideaal voor magazijnen met weinig manoeuvreerruimte of om dit bij stellingen te kunnen rijden;
  • Orderpickers: deze worden speciaal op maat gemaakt voor het verzamelen van grote en zware materialen als houten of metalen platen.

Uw zijlader bij B-CLOSE

Transporteert u vaak grote of zware lasten? Dan doet u dat best veilig en efficiënt met een aangepaste zijlader. Bij B-CLOSE kunt u terecht voor een ruim assortiment zijladers, inclusief advies van onze experten bij de selectie van de juiste machine. Ook voor allerlei andere producten zoals voorzetapparatuur, reinigingsmachines, hoogwerkers, terminal trekkers en nog veel meer kunt u rekenen op B-CLOSE.