Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info
hyster en b-close partnership

Hyster en B-Close partnership

B-CLOSE EN HYSTER.

PARTNERSHIP IN ACTIE.

Hyster is één van de grootste producenten van heftrucks en magazijntrucks ter wereld. Meer dan 80 jaar ervaring worden aangewend bij het ontwerpen, engineeren en produceren van een volledige productlijn van 147 verschillende typen heftrucks, magazijntrucks en containerhandlers, met hefcapaciteiten van 1 tot 52 ton.

Hyster streeft bij ontwikkeling en productie naar de hoogst mogelijke standaard voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle fabrieken zijn ISO gecertificeerd en worden er groene initiatieven, zowel op het gebied van productontwikkeling als productie, gerealiseerd door Hyster om de impact op de omgeving minimaal te houden.

Wereldwijd zijn er 12 fabriekslocaties met een gezamenlijke capaciteit van 100.000 trucks per jaar. De heftrucks met capaciteiten vanaf 8 ton en alle containerhandlers worden geproduceerd in Nijmegen. Tevens bevindt het Europese onderdelenmagazijn van Hyster zich ook in Nijmegen, waar 45.000 verschillende soorten onderdelen op voorraad gehouden worden.

B-CLOSE is de referentie in het aanbieden van flexibele, innovatieve oplossingen met een gediversifieerde product en services portfolio voor gemotorizeerd materiaal in logistieke toepassingen, in België.  Een goed partnership tussen dealer en fabrikant staat centraal in onze relatie. Dit is gebaseerd op ons gezamelijk belang: het vervullen van de wensen van onze klanten.

Meer informatie over Hyster vindt u op www.hyster.com.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN