Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u helpen?
Als je een vraag hebt voor
B-CLOSE, contacteer ons:
Bel ons Mail ons Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Schrijf u in
Het belang van een degelijk onderhoud van uw heftruck
Meer info

Good people management

ONZE FILOSOFIE.

AANDACHT IS ONTWIKKELING.

GOOD PEOPLE MANAGEMENT

“Good people management’ beschrijft hoe we bij B-CLOSE met onze mensen omgaan. Het begint met een inspirerende en professionele werkomgeving. Alle medewerkers hebben hierin duidelijk de doelstellingen van de onderneming voor ogen, en begrijpen hoe ze daar vanuit hun eigen functie aan bij kunnen dragen.
Daar hoort ook bij dat mensen de verantwoordelijkheden krijgen, en waar nodig de competenties ontwikkeld worden door training of coaching, om de eigen functie zo goed mogelijk uit te voeren.

PERFORMANCE MANAGEMENT

Regelmatig teamoverleg binnen afdelingen zorgt ervoor dat er niet alleen aandacht is voor wat er binnen een functie gebeurt, maar ook tussen functies in het bedrijf. Performance management is het systeem binnen B-CLOSE om het voorgaande in de praktijk te brengen. Dit is een continu, door het management gedragen, proces dat elke medewerker richting geeft over wat er verwacht wordt van iemand (door individuele scorecards) en over hoe dit bereikt kan worden (door aandacht voor gedrag, competentie ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling). Beiden gaan hand in hand om gemotiveerde, goed presterende medewerkers en tevreden klanten te krijgen.